Новини
Події

На Хмельниччині поліція затримала бус з невакцинованими пасажирами (ВІДЕО)

Мікроавтобус, який прямував до Києва, зупинили правоохоронці у Кам’янці-Подільському. Після перевірки документів у пасажирів водієві не дозволили рухатися далі. Люди у відповідь вдалися до кардинальних дій.

Про події, які відбувалися вчора, пізнього вечора, на проспекті Грушевського, повідомили у телеграм-каналі Kamianets PLUS близько 23.00.

По проспекту патрульні зупинили та не дозволяють рух бусу з людьми на Київ, адже у них немає в наявності ковід-сертифікатів. Пасажири оголосили бунт і перекрили дорогу, – проінформували у спільноті.

Виклали також відео людей, які крокують дорогою, не даючи можливості рухатися іншим автомобілістам.

Відео: Kamianets PLUS

У коментарях користувачі соцмереж більше дискутували про методи, до яких вдалися пасажири, аби відстояти своє право вільно пересуватися пасажирським транспортом.

Так, зокрема, поскаржилися кам’янчанина те, що через блокування проспекту, вони мали певні незручності через фури, яким довелося їхати через місто іншим шляхом.

Я звісно прекрасно розумію цих людей, але ж думати інколи також потрібно. Через те, що вони перекрили дорогу, всі фури їдуть через Хмельницьке шосе і не дають людям спати. В мене усі вікна наглухо закриті, але я дуже добре чую весь грюкіт, коли фура їде по ямах, – написала у коментарях до відео місцева мешканка.

Нагадаємо, наразі Хмельниччина перебуває у “червоній” зоні карантину, в якій діє низка заборон, які суттєво ускладнюють життя невакцинованих громадян. Так, зокрема, їм заборонено користуватися транспортом, який здійснює пасажирські перевезення між регіонами України. Крім того, доступ у низку установ, закладів та організації для невакцинованих також закритий. З наступного тижня, повідомили у владі області, деякі обмеження стануть ще більш жорсткими.

ДОПОВНЕНО: За інформацією правоохоронців, після проведення роз’яснювальної роботи, люди зійшли з дороги та перемістилися на узбіччя. Проте поїхати далі вони не могли – перевізники відмовилися їх везти. Тож люди розійшлися по домівках.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook