Новини
Події

У Хмельницькому вночі поліція зупинила 2 автобуси для перевірки COVID-сертифікатів (ВІДЕО)

Два автобуси з чималою кількістю пасажирів зупинили для перевірки документів вночі у Хмельницькому. За словами очевидців, люди планували їхати до Києва на мітинг. У пасажирів перевіряли наявність ковідних сертифікатів.

Неспокійною була ніч не лише у Кам’янці-Подільському, де на проспекті Грушевського кілька поліцейських автівок блокували рух мікроавтобусів з пасажирами, які мали намір їхати до столиці. У Хмельницькому в центрі міста два великогабаритні автобуси також зупинили на вулиці Свободи. Про це повідомили у соцмережах хмельничани.

До місця події, судячи з відео, прибули 7 екіпажів поліції, які заспокоювали десятки людей, котрим довелося вийти з автобусів під дощ, перевіряли у них наявність COVID-сертифікатів та проводили з ними роз’яснювальну роботу.

Відео: Новини Хмельниччини

Нагадаємо, на сьогодні у столиці заплановане проведення мітингу проти вакцинації від COVID-19. Схожа акція проходить і в Хмельницькому, де на майдані Незалежності зібралися близько двох сотень хмельничан – противників вакцинації, або, як уточнюють в коментарях до фото, “примусової вакцинації і за право вибору кожного громадянина України”.

Тим часом поруч, біля центру масової вакцинації, знову черга з кількох десятків хмельничан, які пришли, аби отримати щеплення від COVID-19.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook