Новини
Інфраструктура

Фасад нового туалету у хмельницькому парку вкрили дзеркалами (ФОТО)

Фото нового туалету, вкритого дзеркалами, що його будують у парку імені Чекмана, поширили зранку у соцмережах. Хмельничани вже встигли відреагувати на побачене, проте головні емоції та коментарі, очевидно, ще попереду.

Нагадаємо, про спорудження нової вбиральні на території найбільшого хмельницького парку, вперше заговорили кілька тижнів тому. Хмельничани вже встигли висловитися і щодо вартості майбутнього місця усамітнення, і щодо обіцяного відеоспостереження десь в його середині. Тепер же, схоже, містяни матимуть нову тему ля розмов.

Фото споруди, вкритої, принаймні, з двох боків (які видно на світлині) виклали у соцмережах. Автор фото (ймовірно, Василь Камінський, хоч це ніде не вказано) зумів досить оригінально зафіксувати споруду, яку вже охрестили “дзеркальним туалетом” і яка при такому ракурсі стає візуально практично прозорою та невидимою.

Саме з цього приводу хмельничани жартують так:

Тепер можна побачити, чи не слідкує за вами вампір.

Спробуй ще знайди його

Туалет-хамелеон

А також прогнозують:

Цікаво на скільки днів вистачить дзеркал, хоча задум прикольний?

Думаю на тижнів 2 вистачить, потім читай в новинах: Побили скло в новому дзеркальному туалеті.


Схоже, нова вбиральня, яку споруджують у парку, має всі шанси стати найпопулярнішим місцем у парку, особливо для любителів оригінальних фотосесій. Або ні. Поживемо – побачимо.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook