Новини
Інфраструктура

На відремонтованих вулицях Хмельницького змінять організацію руху

Ремонт на вулицях Кам’янецькій та Купріна у Хмельницькому завершили близько тижня тому. Після ремонту змінилася не лише якість дорожнього полотна, а й майбутні напрямки руху транспорту на обох вулицях. Дорожню розмітку на вулицях вже нанесли, стрілки напрямків руху – ще ні.

Цікавилися, коли буде нанесена нова розмітка, хмельничани ще на початку минулого тижня. Станом на вчора на дорогах позначили смуги руху – завдяки зменшенню ширини смуг їх стало на одну більше на кожній з вулиць, повідомляє ВСІМ з посиланням на начальника відділу з безпеки дорожньої інфраструктури департаменту інфраструктури Хмельницького Олександра Ковальчука. А от стрілки поворотів для транспорту поки що не нанесли. За інформацією видання, планують зробити це до кінця поточного тижня.

За новою організацією руху по вулиці Кам’янецькій двома смугами можна буде рухатися прямо (в напрямку центру міста), з правої – повернути на Купріна.

На вулиці Купріна з правої смуги можна буде повернути на Кам’янецьку в напрямку центру міста, з середньої та лівої – ліворуч, в напрямку мікрорайону Ружична.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook