Новини
Інфраструктура

У центрі Хмельницького тротуар становить небезпеку для пішоходів (ФОТО)

Дорога до парку імені Чекмана вулицею Староміською може піднести неприємні сюрпризи хмельничанам, особливо вечірньої пори. Провалитися у дірку в тротуарі, яку побачили та сфотографували хмельничани, навряд чи вдасться, а от серйозно травмуватися – цілком можливо.

Фото небезпечної ділянки на тротуарі поширили у соцмережах.

Будьте обережні, нога вільно провалюється, прокоментували фото.

Провалюється, як видно на фото, ступня дорослої людини. А що вже казати про дітей, які часто біжать, не дивлячись під ноги. Власникам двоколісного транспорту, які можуть втрапити у цей тротуарний “портал”, теж буде непереливки, особливо, якщо транспорт рухатиметься на швидкості.

Хмельничани не впустили нагоди прокоментувати побачити, як з іронією, так і без неї.

Автору нема чим зайнятися? Краще наколотив би роствору і задєлав дирку і заодно новий асвальт там постелив а то фотографірувать всі уміють а шоб встати і зробити то не. Шо вам мер повинен всьо робити. (стилістика коментаря, збережена, оскільки його автор свідомо написав саме так, як написав)

Там раніше колонка була, і внизу люк залишився. Туди глибина в тій ямі метра три, якщо не більше. Там треба конкретно зробити ремонт.

Там треба взагалі весь асфальт переробити

На вулиці Староміській, нагадаємо, нещодавно нарешті висадили обіцяні платани. Проте й тут хмельничани знайшли, що покритикувати. Зокрема, не до вподоби їм те, що молоді дерева вже торкаються ліній електропередач. Цю проблему у комунальників обіцяли усунути. Щодо дірки в асфальті, то, хочеться сподіватися, її також оперативно ліквідують, не чекаючи моменту, коли, а словами хмельничан, “дитина впаде, або ногу хтось зломить і по 1+1 покажуть”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook