Новини
Суспільство

Мешканці Хмельниччини заборгували за газ близько 35 мільйонів

Такі критичні борги подолян за розподіл (доставку газу) у розпал опалювального періоду вкрай негативно позначаються на забезпеченні АТ «Хмельницькгаз» стабільності послуги доставки газу до понад 415 тисяч родин області.

Тож лише  вчасна оплата доставки – інвестиція кожного споживача у власну безпеку та можливість цілодобово отримувати блакитне паливо навіть у складний період карантинних обмежень.

На що скеровуються кошти, сплачені за доставку газу?

  • цілодобову підтримку на необхідному рівні та регулювання  відповідного тиску газу в мережі
  • проведення  ремонтних  робіт  на 18 тис.км газорозподільної системи області
  • цілодобове функціонування  аварійної  служби  газу 104
  • придбання  та встановлення газорегулюючого  обладнання,  заміну зношених небезпечних газопроводів, яких нині в області вже понад 40%.

Водночас, кошти, сплачені за розподіл (доставку) газу – головне джерело функціонування газорозподільної компанії, встановлене державою. 

Крім того, це не «плата за труби», як часто помилково думають  окремі подоляни.  Насправді,  йдеться про забезпечення безперебійного газопостачання для споживачів.  Якщо ж  усі необхідні заходи не проводити – газу у помешканнях не буде.

Тому, щоразу  вмикаючи газову  конфорку, варто задуматись:  скільки зусиль, коштів та відповідальності стоїть за такими звичними нам щоденними  опціями? 

Щира вдячність усім сумлінним споживачам за розуміння та вчасну оплату життєвонеобхідних послуг з доставки блакитного палива! –зазначають в АТ Хмельницькгаз.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook