Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому планують збудувати ще одну нову дорогу між мікрорайонами

Будівництво дороги, яка з’єднає вулицю Степана Бандери та Західно-Окружну, планується масштабним, тож його виконуватимуть у декілька черг. Хмельничани тим часом нарікають на те, що через збільшення територій приватних домоволодінь вулиця Нижньоберегова стала значно вужчою, що, своєю чергою, суттєво ускладнило рух транспорту по ній.

Про заплановане будівництво розповів на своїй сторінці у Фейсбук заступник міського голови Микола Ваврищук. Як повідомив посадовець, розпочато роботи з розробки проєктно-кошторисної документації на будівництво.

Наразі маємо проблеми з проїздом на Нижньобереговій, адже вулиця є досить вузькою, а кількість транспортних засобів, що нею рухається, постійно збільшується, написав заступник міського голови.

За планом, вулиця проходитиме вдовж Південного Бугу – повз парк Молодіжний (в якому, нагадаємо, почали роботи з оновлення та реконструкції) та масиви приватної забудови.

Микола Ваврищук також нагадав про плани з будівництва нового мікрорайону “Заріччя”, детальний план якого був затверджений кілька місяців тому.

Саме проєктована дорога має стати основним шляхом доїзду до майбутнього житлового мікрорайону як автомобілів, так і громадського транспорту, – зазначив заступник міського голови.

Та додав, що через високу вартість дорожнього будівництва проєкт буде поділений на черги.

Що до вулиці Нижньоберегової, то, як пишуть у коментарях хмельничани, до ускладнення на ній руху призвели дії місцевих мешканців.

Нагадаємо, днями у Хмельницькому показали результати першої черги робіт на новозбудованій вулиці Мельникова, що має в перспективі з’єднати Старокостянтинівське шосе з вулицею Трудовою.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook