Новини
Кримінал

У Шепетівці вандали знищили пам’ятну дошку Петлюрі

Не зважаючи на відділок поліції, розташований неподалік пам’ятного знаку, невідомі особи потрощили пам’ятну дошку Симону Петлюрі, встановлену у сквері на вулиці Судилківській. На прояв вандалізму відреагували депутати Шепетівської міської ради, які під час сесії 32 голосами підтримали звернення до правоохоронних органів щодо розслідування та притягнення до відповідальності осіб, винних у скоєному злочині.

Пам’ятну дошку у сквері встановили у 2019-му тому на місці, де 100 років тому отаман Української Народної Республіки проголосив слова вітання з Великоднем бійцям 3 Січового полку.

У Шепетівці вже не вперше знищують пам’ятки, присвячені діяльності УНР не території міста. Схожий випадок мав місце у вересні, коли невідомі знищили схожий знак поблизу станції “Шепетівка-Подільська”.

Потрощили пам’ятну дошку в ніч з 3 на 4 листопада. На місці злочину правоохоронці з’ясовували обставини, і наразі розшукують осіб, причетних до акту вандалізму.

За інформацією “День за днем

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook