Новини
Інфраструктура

Дві зупинки оновлюють у Хмельницькому

У центрі міста та в мікрорайоні Південно-Західний місця для очікування транспорту кардинально зміняться. На зупинці “Катіон” триває масштабне будівництво зупинки з павільйоном, навпроти ЦНАПу стару конструкцію демонтували та готують місце під нову.

Зупинку на вулиці Соборній демонтували днями пізно увечері. Та залишили, поклавши на бік, на тротуарі, чим трохи здивували хмельничан, які вранці не могли зрозуміти, коли містом пронісся буревій, що “вирвав зупинку з корінням”.

Протягом дня зупинка залишалася на тротуарі, тож хмельничани, яким дуже хотілося присісти, прилаштовувалися на ній, як могли.

Наразі конструкцію прибрали, і на місці старої зупинки готують місце під новий павільйон. Через брак місця, тут навряд чи споруджуватимуть щось масштабне, однак, напевно, нова зупинка буде краща, ніж стара.

Ще одну подібну зупинку, як з’ясувалося, демонтували і на вулиці Подільській, біля Пенсійного фонду.

А от на зупинці “Катіон” будівництво якраз масштабне. Тут, крім місця для очікування, схоже, планується також МАФ. За словами хмельничан, споруджують тут зупинку вже досить давно.

Нагадаємо, на вулиці Кам’янецькій наступного року планують облаштувати посадковий майданчик просто посеред дороги.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook