Новини
Кримінал

Жінці, яка до смерті побила доньку, суд виніс вирок

Хмельницький міськрайонний суд закінчив розгляд матеріалів кримінального провадження. Мешканку села Хмельницького району визнано винною у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті дитини. Найближчі 10 років вона проведе у в’язниці.

Нагадаємо, повідомлення про маленьку пацієнтку, яку доставили у в обласну дитячу лікарню з одного із сіл Хмельницького району без свідомості та з численними тілесними ушкодженнями, правоохоронці отримали на початку жовтня минулого року. У медичному закладі та за місцем проживання дитини було встановлено, що 4-річна дівчинка разом з сестрою до трагедії проживали у дитячому будинку, куди їх помістили після вилучення з сім’ї. Згодом дітей з дитбудинку додому забрала матір. Її й звинуватили у побитті дитини, що згодом підтвердило слідство.

Жінка намагалася запевнити правоохоронців, що тілесні ушкодження, виявлені на тілі її доньки, дівчинка отримала внаслідок епілептичного нападу. Проте цю інформацію спростували вихователі дитбудинку та спеціалісти., які встановили, що травми дитині були нанесені навмисно.

Слідство встановило: била дівчинку саме матір, тож за скоєне вона постала перед судом. Дитина, після трьох тижнів у комі, померла не приходячи до тями, 2 листопада 2020 року.

Вчора, 8 листопада 2021 року, суд завершив розгляд справи. Жінку визнано винною у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook