Новини
Старокостянтинівська міська

Новорічну ялинку почали монтувати у Старокостянтинові

За словами комунальників, клопотів напередодні свят на них чекає чимало, тож встановлювати святкове дерево в центрі міста почали завчасно. Всі підготовчі роботи планують завершити до середини грудня – до дня Святого Миколая.

Поки у Хмельницькому лише готуються до монтажу головної ялинки в центрі міста, у Старокостянтинові каркас новорічного дерева вже встановили біля будівлі міської ради. За словами директора Комбінату комунальних підприємств Миколи Сікори, такий поспіх з встановленням ялинки пов’язаний з тим, що під опікою комунального підприємства наразі, крім самого міста, ще й 67 приєднаних до громади сіл. І скрізь треба встигнути створити святкову атмосферу перед новорічно-різдвяними святами.

Крім новорічної ялинки, вулиці у Старокостянтинові планують також прикрасити ілюмінацією, зокрема, встановити світлові конструкції “Зоряне небо” та “Новорічний фонтан”. Їх придбали раніше, і мешканці міста вже могли побачити їх на власні очі у минулі роки. Як виглядає одна з ілюмінованих конструкцій, можна побачити на відео.

Відео: Старокостянтинів офіційний

А новорічна ялинка минулого року виглядала так.

За інформацією Starkon.City

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook