Новини
Здоров’я

У Хмельницькому обговорили заходи з інформування населення з питань вакцинації

Круглий стіл, організований Хмельницькою обласною та міськими організаціями Товариства Червоного Хреста України та Державною установою “Хмельницький обласний  центр  контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України”, відбувся вчора, 10 листопада в обласному центрі.

В період з квітня по грудень 2021 року у всіх областях України, в тому числі й у Хмельницькій області реалізовується проєкт «Підтримка зусиль Товариства Червоного Хреста України щодо впровадження вакцини проти COVID-19». Його основна мета – надання підтримки органам охорони здоров’я в розгортанні ефективної національної кампанії з вакцинації населення з особливою увагою на осіб, які входять до груп ризику та для населення з обмеженим доступом до інформації.

Досягнення, результати та висновки  щодо підтримки національної кампанії з вакцинації населення від COVID-19 в рамках проєкту презентували присутнім на засіданні круглого столу голова міської організації Товариства Червоного Хреста України Богдан Малінський та керівник проєкту у Хмельницькій області В’ячеслав Третяк.

Також всі учасники зібрання обговорили та визначилися з подальшими кроками, моделями та алгоритмами взаємодії щодо інформування населення з питань вакцинації. Також домовилися про координацію подальшої роботи між всіма зацікавленими сторонами.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook