Новини
Кримінал

Підпільний цех з виготовлення алкоголю ліквідували у Хмельницькому

“Підприємство” з виготовлення та збуту фальсифікату хмельничанин налагодив в одному з торговельних приміщень обласного центру. Вартість вилученого фальсифікату, який не потрапив до споживача, становить близько 150 тисяч гривень.

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної прокуратури, у підпільному цеху з виготовлення алкоголю, який реалізовувався під виглядом горілки, виявили та вилучили понад 700 літрів готової продукції, розлитої у картонну тару та пластикові пляшки.

Припинення діяльності підпільного цеху з виготовлення алкогольного фальсифікату проводилося в рамках кримінального провадження за частинами 1, 2 ст. 204 КК України. Передбачене покарання: у вигляді штрафу від 5 до 10 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів (за частиною 1) або позбавлення волі на строк від 3 до 5 років з конфіскацією та знищенням незаконно вироблених або придбаних товарів, знарядь виробництва, сировини для їх виготовлення (за частиною 2).

За інформацією пресслужби Хмельницької обласної прокуратури

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook