Новини
Спорт

Сучасне футбольне поле збудували хмельницьким нацгвардійцям (ФОТО)

Відкриття поля для міні-футболу на території військової частини 3053 стало можливим завдяки сприянню міського голови Хмельницького та фінансуванню з міського бюджету. Новий спортивний майданчик у військовій частині, де приділяється значна увага фізичній підготовці, насправді став цінним та необхідним подарунком, що допоможе підвищити якість тренувань, дозволить приділяти заняттям з фізичної підготовки більше часу та досягати найвищих результатів у спорті.

На відкриття футбольного майданчика прибув міський голова, аби перерізати символічну стрічку та побігати з м’ячем.

Завдяки військовослужбовцям Нацгвардії у нашому місті спокійно та безпечно. Тож ви заслуговуєте на найкращі подарунки. А нове, сучасне та повноцінне футбольне поле стане одним із них, – сказав, вітаючи гвардійців з обновкою Хмельницький міський голова.

Задоволені новим майданчиком для тренувань і військовослужбовці.

Раніше доводилося на кожне тренування іти або на стадіон навчального закладу, що неподалік, або досить далеко, за кілька кварталів – на інше поле, де займаються правоохоронці. Тепер зможемо у будь-який час тренуватися на своїй території, приділяти цьому достатньо часу, відпрацьовувати та вдосконалювати гру, – поділився враженнями старший солдат Дмитро Левчук.

Після урочистостей відбувся товариський матч між командами військової частини 3053 та Хмельницької міської ради. Оцінка, яку поставили полю обидві команди після завершення турніру та «тестування» – «Відмінно!»

За інформацією пресслужби в/ч 3053

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook