Новини
Шепетівська міська

Біля стадіону у Шепетівці обвалилася стіна

Огороджувальна конструкція навколо спортивного майданчика впала вночі, тож обійшлося без постраждалих. Поки що власники стадіону збирають необхідні папери, а вже потім, коли пройдуть усі необхідні процедури, вирішуватимуть, як будуть лагодити огорожу.

Шепетівському стадіону “Локомотив” – 66 років, і в його історії це вже не перша надзвичайна ситуація, яка потребує втручання ремонтників. Свого часу під час зрізання дерев вздовж однієї зі стін кілька стовбурів впали та потрощили лавки. А минулорічний буревій пошкодив центральний вхід.

Чергова халепа зі стадіоном заскочила владу міста зненацька. Ремонту на стадіоні раніше не планували, тепер же доведеться ліквідовувати обвал та будувати нову стіну.

Однією з причин обвалу у міському управлінні сім’ї, молоді та спорту називають перепад температур та вологу, внаслідок чого стіна, збудована з панелей та згодом підмурована, ймовірно, і впала.

Стадіон “Локомотив” у Шепетівці належить місцевій спортивній школі, керівництво якої наразі збирає всі необхідні документи для передачі владі міста, яка й має вирішити, що робити далі.

За інформацією “День за днем”

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook