Новини
Культура

Хмельницька легкоатлетка знялась у кліпі відомого гурту (ВІДЕО)

Титулована спортсменка, учасниця Олімпіад 2016 та 2020 років, чемпіонка Європи, багаторазова чемпіонка України Марина Бех-Романчук спробувала себе в новій іпостасі – зірки відеокліпу, який записав відомий український гурт “Антитіла”. За словами хмельничанки, під час зйомок музичного відео вона отримала шалений досвід та безліч емоцій.

Кліп на пісню “Стань”, який гурт Антитіла презентував днями глядачам, – це розповідь про життєвий шлях та здатність реалізовувати мрію.

У музичному відео, крім відомої на весь світ хмельничанки – легкоатлетки Марини Бех-Романчук, можна також побачити олімпійських чемпіонів, спортсменів – любителів та професіоналів. У цих спортсменах, які долають бігові доріжки, що є уособленням життєвих доріг, кожен глядач, на думку соліста гурту Тараса Тополі, зможе впізнати себе або когось із близьких чи знайомих. Особливістю кліпу є й те, що він, по суті, не закінчується, оскільки починається – у фіналі. Тож його можна крутити по колу, щоразу знаходячи в ньому нові сенси.

Відео: Гурт АНТИТІЛА

Шалений досвід, море емоцій і фантастичний результат, – поділилася враженнями після зйомок Марина Бех-Романчук.

«Стань» – це третя пісня майбутнього альбому, прем’єру якого Антитіла запланували на початок 2022 року.

За інформацією сайту Є

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook