Новини
Інфраструктура

Фінансову підмогу отримав Хмельницький на будівництво Палацу спорту

Для продовження будівництва Палацу спорту у Хмельницькому виділили ще 20 мільйонів гривень. Цей масштабний спортивний об’єкт включений до програми президента «Велике будівництво», і завдяки допомозі з державного бюджету роботи з його зведення планують завершити до середини наступного року.

Наразі роботи на об’єкті, що розташований у середмісті Хмельницького, активно тривають. Тут вже провели всі комунікації – тепло, воду та каналізацію. Нагадаємо, завдяки будівництву Палацу спорту нову теплотрасу матимуть і дев’ятиповерхівки, розташовані на відрізку від Водопровідної до Прибузької. До кінця місяця планують завершити доброустрій усієї території.

У спортивній залі завершили систему реверберації звуку. Далі облаштовуватимуть звукову систему, а згодом отримають спеціальне спортивне освітлення. На 80% готова і пожежна сигналізація.

Всього у Палаці спорту у Хмельницькому планують культивувати щонайменше 20 видів спорту.

Загальний кошторис цього проєкту був 288 мільйонів. Тільки в цьому році вже спрямовано 115 мільйонів з державного бюджету, 17 мільйонів з міського бюджету. Я думаю, що цього року також додамо ще 30 мільйонів з державного бюджету, – розповів голова Хмельницької ОДА Сергій Гамалій, який завітав днями на будмайданчик, аби подивитися на хід робіт.

При достатньому фінансуванні та якщо будівельникам дозволять працювати взимку, то влітку 2022 року у хмельницькому Палаці спорту зможуть провести перший чемпіонат.

Відео: Перший Подільський


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook