Новини
Події

У Хмельницькому відзначили переможців архітектурного конкурсу

У Хмельницькій ОДА відбулося нагородження переможців обласного відкритого архітектурного конкурсу на кращу ескізну пропозицію облаштування пам’ятного місця на честь вшанування подвигу учасників Революції Гідності, Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил в російсько-українській війні за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Нагадаємо, перемогу у конкурсі здобув авторський колектив за участі студентів відділення архітектури та дизайну Кам’янець-Подільського коледжу будівництва, архітектури і дизайну Дарії Іванів та Каріни Кирилюк під керівництвом Віри Вапнічної-Чорної, викладача кафедри містобудування та архітектури.

За умовами конкурсу переможець отримує премію у сумі 15 тисяч гривень. Інших учасників також відзначили дипломами з врученням цінних подарунків.

Основні умови, які висували до учасників конкурсу, – пам’ятне місце має бути вільним від політичних амбіцій, соціальних та економічних викликів. Також проєктований простір має стати місцем, яке уособлює новий етап у формуванні свідомого та відповідального громадянина. Тут має завжди панувати особлива пам’ять, яка нагадуватиме, що кожна людина має право на власну гідність та може її відстояти, а також атмосфера особливої любові до героїв-земляків, йдеться у повідомленні пресслужби Хмельницької ОДА.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook