Новини
Новини від читача

Підозрілі молодиці намагалися проникнути в помешкання хмельничанки

Двійко пристойно вдягнених жінок представилися уповноваженими перевірити умови проживання дітей і мали на меті увійти в будинок літньої хмельничанки. Жінка поставилася до візитерок з недовірою та налякала їх удаваним викликом поліції.

Про підозрілих осіб, які намагалися “зайти в гості” до її матері, повідомила редакцію Поділля NEWS читачка.

Доброго дня. Хочу повідомити Вам про ситуацію, яка склалася 17 листопада, щоб попередити інших мешканців. До моєї мами (вже літня жінка), яка проживає у м. Хмельницькому (приватний сектор), підійшли дві добре одягнені, нафарбовані жінки середнього віку. Сказали, що вони уповноважені перевірити умови проживання дітей до 16 років, тобто хочуть зайти в дім. Мама запитала, хто їх уповноважив, дістала з кишені телефон і удала, що телефонує до поліції. Тоді жінки швидким кроком пішли від неї, не сказавши ні слова, – написала пані Ірина.

Нагадаємо, мешканців Шепетівки попередили про невідомих осіб, які на вулицях міста проводять незрозумілі опитування, при цьому не називаються та не повідомляють, яку структуру представляють та з якою метою збирають дані у місцевих мешканців.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook