Новини
Кримінал

Підозрюваних у вбивстві шепетівчанина взяли під варту

Окрім вбивства з корисливих мотивів, двох мешканців Шепетівки також підозрюють у розбої. За скоєне їм загрожує до 15 років ув’язнення або довічне позбавлення волі. Під варту підозрюваних взяли без можливості внесення застави.

Закривавленого чоловіка у відчиненій квартирі виявили правоохоронці, які днями прибули на виклик в один з будинків Шепетівки. Зателефонував до поліції мешканець цього ж будинку, який повідомив про те, що у сусідній квартирі чути крики. Медики “швидкої”, яких викликали на правоохоронці на місце події, врятувати чоловіка не змогли.

На місці події також була присутня 77-річна жінка – матір загиблого чоловіка. Проте допомогти поліції та описати нападників вона не змогла через серйозні проблеми із зором.

Правоохоронці встановили ймовірних підозрюваних у вбивстві та оперативно розшукали. Двоє місцевих жителів, 33 та 37 років, раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності за грабежі та розбої.

В процесі слідства було встановлено, що напередодні вбивства всі троє чоловіків спільно розпивали спиртне. Дізнавшись, що матір потерпілого отримала пенсію, підозрювані вирішили заволодіти 3150 гривнями і наступного дня увірвалися в його квартиру. Погрожуючи ножем, відібрали гроші та мобільні телефони, а наостанок жорстоко побили господаря квартири і втекли.

Обом шепетівчанам оголошено про підозру у вчиненні вбивства з корисливих мотивів та розбою.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook