Новини
ДТП

У Кам’янці водій намагався приховати наслідки ДТП (ВІДЕО)

Врізавшись нічної пори у габіон, водій, за його словами, злякався того, що наробив, тож з місця дорожньо-транспортної пригоди, яку скоїв, утік. Проте недалеко і ненадовго. Поліція, за допомогою камер спостереження оперативно встановила і автомобіль, і особу водія, який намагався приховати сліди ДТП на своєму авто на станції технічного обслуговування.

Ранок 20 листопада для мешканців Кам’янця почався зі споглядання потрощеного габіона на вулиці Лесі Українки. Фото з місця події поширили у соцмережах, дивуючись тому, що могло статися вночі на Руських фільварках.

Згодом у соцмережах з’явилося відео нічної ДТП, внаслідок якої й було пошкоджено обмежувальну конструкцію вздовж дороги.

Сьогодні вночі новий габіон на вул. Лесі Українки врятував комусь життя. Цю конструкцію було спеціально влаштовано для протидії подібних випадків, оскільки даний відрізок дороги вже тривалий час був проблемним, – прокоментували відеозаписи у спільноті Кам’янець-Подільський Онлайн.

Показали на відео також, як місце ДТП виглядало вранці.

Поки кам’янчани обговорювали навички водіння місцевих мешканців, зокрема пригадуючи минулорічну ДТП, в якій загинули люди…

Не виключено, що при відсутності захисної споруди, минулорічна трагедія могла б повторитись. Це той випадок коли посадовці вчаться на помилках.

…поліція встановлювала винуватця ДТП. За даними з камер спостереження правоохоронці отримали орієнтування на Volkswagen Golf чорного кольору з механічними пошкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди.

Знайшли автівку досить швидко – в середині дня – на одній зі станцій техобслуговування Кам’янця-Подільського. Відшукавши автомобіль, встановили й особу водія – 23-річного кам’янчанина.

Як повідомили у Кам’янець-Подільському районному управлінні поліції, водій, за його словами, врізавшись у габіон та розтрощивши його, злякався та втік. А щоб приховати сліди ДТП, швидко відігнав машину на СТО, аби приховати наслідки зіткнення.

Помітивши ознаки наркотичного сп’яніння у кам’янчанина, поліцейські запропонували йому пройти відповідний огляд, від чого кам’янчанин відмовився. Проте факт ймовірного перебування водія, підозрюваного у скоєнні ДТП, під дією наркотиків правоохоронці, зважаючи на явні ознаки, задокументували без проходження експертизи.

Автомобіль помістили на арештмайданчик. На водія склали протоколи про адміністративні правопорушення за трьома статтями КУпАП. Міру покарання водієві встановить суд.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook