Новини
Суспільство

Найбільший прапор на Хмельниччині розтріпало вітром (ВІДЕО)

Полотнище державного прапора, урочисто піднятого біля хмельницького дендропарку у День Незалежності України, не витримало погодних катаклізмів і має тепер дещо потріпаний вигляд. Спорудження комплексу з відпочинковою зоною та флагштоком обійшлося у майже 5 мільйонів. Хмельничани до цього часу дискутують на тему, чи варто було витрачати на це кошти.

Відео прапора, один з країв полотнища якого більше нагадує бахрому, поширили у місцевих соцмережах. Хмельничани зафіксували порваний стяг як вночі, так і вдень.

Попри те, що обійшлося спорудження флагштоку та облаштування території навколо нього у 4 мільйони 523 тисячі 876 гривень 72 копійки, для хмельничан він так і залишився “прапором за 5 мільйонів”. Обговорюючи побачене на відео, містяни пишуть, зокрема, таке:

“П’ять мільйонів пустили на вітер”,

“На тканині заощадили”

Тканина не пройшла доброго вітру… Це означає, що дешевенька…

При такому вітрові вчорашньому і дерева падали …

Поки не розтріпався зовсім обновіть край … ніхто не зрозуміє, що він став коротшим на 20 см

Порвався – замінити!!!!! В чому проблема?

Як можна було за такі величезні кошти купити таке барахло? Це що за позорна тканина? На такі речі потрібно купляти все найвищої якості. Італійську тканину високого гатунку бюджет спокійно дозволяв купити. А купили хлам…

Очікують хмельничани і того, що “знайдуть винного” у тому, що прапор не витримав випробування вітром і протримався цілим три місяці. Хоча дехто стверджує, що порвалося полотнище “вже давно”. Також очікують мешканці міста кошторису на заміну прапора. Хоча, можливо, бюджету області (а не міста, як досі дехто з хмельничан переконаний) це нічого не коштуватиме, адже полотнище може замінити підрядник.

Відео: Dtp_khm, Хмельницький LIVE,

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook