Новини
ДТП

У Хмельницькому під час маневрування вантажівка наїхала на легковик (ВІДЕО)

ДТП за участі фури та легковика сталася сьогодні вранці у мікрорайоні Виставка. Випустивши з виду легковик, який не було видно з висоти кабіни вантажівки, водій притиснув його до бордюру. Ще про дві дорожньо-транспортні пригоди, які сталися також сьогодні у Хмельницькому, повідомили містяни у соцмережах.

Відео ранкової ДТП, що сталася на перехресті Проспект Миру та Степана Бандери, поширили у спільноті Dtp_km. Як йдеться в коментарі до відео, легковик, що потрапив у “сліпу зону”, фура притиснула до бордюру. На місці ДТП працювала поліція.

Ще одна ДТП, дискусії щодо якої досі тривають в одній з міських вайбер-спільнот, сталася на круговій розв’язці біля “Темпу”.

Вже не вперше подібні зіткнення саме на цій розв’язці фіксують хмельничани. І постійно дискутують, хто кого має пропустити, аби не доводити до зіткнень. Сьогоднішні дискусії проходять з певною часткою креативу. Хмельничани, відстоюючи свою правоту, не лише скидають опонентам скріни з правилами, а й малюють схеми від руки.

Ще одну дорожньо-транспортну пригоду зафіксували на вулиці Західно-Окружній.

Щодо цієї ДТП палких дискусій немає, адже тут, швидше за все, зіткнення сталося через недотримання безпечної відстані руху.

Вчора, нагадаємо, у незначну ДТП потрапив легковик, який занесло на слизькій від ожеледиці дорозі біля мосту на вулиці Кам’янецькій.

Будьте обережні на дорогах, дотримуйтесь правил, поважайте інших учасників дорожнього руху!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook