Новини
Події

У Хмельницькому мешканці новобудови перекривали рух транспорту (ВІДЕО)

На відчайдушний крок, який викликав чимало нарікань серед хмельничан, особливо – серед водіїв, людей штовхнули проблеми з електропостачанням в їхньому будинку та, очевидно, той факт, що інакше їх ніхто не чув.

Вечірньої пори сьогодні, 29 листопада, одну з вулиць у мікрорайоні Озерна перекрила група місцевих мешканців, які почали ходити пішоходним переходом, не даючи можливості автомобілям рухатися в запланованому напрямку.

Як повідомляє Суспільне Поділля, на такий крок люди зважилися через те, що в їхньому будинку, що на вулиці Озерна, 4, відсутня електроенергія. А жити в темряві людям, звісно, не дуже зручно. Особливо, якщо у будинку – електричні плити або індивідуальне опалення.

На місце, де перекрили люди дорогу, приїхала поліція. Для безпеки руху патрульні перекрила частину вулиці Озерної від вулиць Панаса Мирного до вулиці Бандери.

Станом на 19.30 рух транспорту вулицею Озерна було відновлено. З протестувальниками перемовини продовжили на тротуарі.

Відео: Новини Хмельниччини

Нагадаємо, у центрі Хмельницького на два місяці від сьогодні, 29 листопада, перекрито частину вулиці Проскурівської. Тут встановлять льодову тюбінгову гірку, яка стане продовженням традиційного Різдвяного ярмарку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook