Новини
Бізнес

Перший зимовий ярмарок запрацював у Хмельницькому (ФОТО)

Загалом ярмарок у Хмельницькій Торгово-промисловій палаті працюватиме протягом трьох тижнів. Щоразу змінюватиметься тематика ярмарку, відповідно, дещо інакшим буде й асортимент. Наразі на першому поверсі та біля входу у ТПП розгорнуто близько півтора десятка прилавків з товаром, який реалізовують за цінами виробників.

Напередодні нового року, коли багато хто любить “починати життя з чистого аркуша”, хмельничани та гості міста можуть на ярмарку придбати обновки для будинку. В асортименті на ярмарку є рушники, скатертини, серветки, в тому числі зі святковими мотивами – для прикраси новорічного та різдвяного столу.

Аби яскраво виглядати на свята, можна на ярмарку оновити і комплект прикрас.

Для зміцнення імунітету, особливо в умовах зими та пандемії, на ярмарку можна запастися медом та продуктами бджільництва.

Також на ярмарку можна поповнити запаси косметики та вітамінів.

Обновити гардероб та утеплитися на зиму теж можна на ярмарку – тут є зимовий верхній одяг, головні убори, рукавички, домашнє та повсякденне вбрання. Також є дитячий одяг.

Різноманітні продукти та ласощі імпортного виробництва (солодощі, чай, каву, бакалію тощо) до святкового столу також можна придбати на ярмарку у Торгово-промисловій палаті.

Перший блок виставки працюватиме до 3 грудня. Години роботи: з 10.00 до 19.00. Виставка працює за адресою: м. Хмельницький, вулиця Подільська, 109/1.

Нагадаємо, від 4 грудня до 25 січня на вулиці Проскурівській працюватиме Різдвяний ярмарок. Новорічні прикраси, сувенірі та інші святкові речі можна придбати також там. А поруч з ярмарком зведуть новий атракціон – льодову тюбінгову гірку, яка також працюватиме протягом двох місяців.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook