Новини
Суспільство

Підсумки конкурсу журналістських робіт підбили на Хмельниччині

Конкурсна комісія з обласного конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад Хмельницької області визначила переможців у 2021 році.

Проведення обласного конкурсу журналістських робіт на краще висвітлення тематики реформи місцевого самоврядування, децентралізації влади та кращих практик територіальних громад Хмельницької області цьогоріч проводиться уже вп’яте.

Започаткований конкурс у 2017 році рішенням тринадцятої сесії Хмельницької обласної ради. Проводиться він з метою підвищення обізнаності населення Хмельницької області про переваги та здобутки реформи місцевого самоврядування та децентралізації влади, а також кращі практики, ініціативи й позитивні зрушення в розвитку громад.

Відповідно до Положення у кожній з чотирьох номінацій визначаються по три переможці, які нагороджуються дипломами та грошовими преміями.

Номінація «Краща публікація у друкованих ЗМІ»:

  • 1 місце – журналістка приватного підприємства «Медіа-центр «Подільські вісті» Світлана Шандебура (Дубінська) за публікацію «Пів року діяльності: вивчення проблем територіальних громад та реалізація важливих проєктів».   
  • 2 місце – редакторка Хмельницької районної газети «Прибузька зоря» Світлана Волкова за матеріал «Інвестиції в безпеку».
  • 3 місце – редакторка міськрайонної газети «Трудівник Полісся» Віра Мальчук за матеріал «Прес-тур «Трудівника Полісся» дорогами Славутчини».

Номінація «Краща телепрограма, сюжет»

  • 1 місце – журналістка продюсерського центру «Ексклюзив» Тетяна Москальчук за телесюжет «Діалог з громадами триває».
  • 2 місце – головна редакторка ютуб-каналу «Nagolos TV» Олена Лямзіна за сюжет «Хмельниччина туристична. Чемерівці».
  • 3 місце – журналіст приватного акціонерного товариства «Кам’янець-Подільська телерадіокомпанія» Андрій Заєць «#Ініціатива​ – Кам’янець-Подільський і Реформа Децентралізації (2021)».

«Краща онлайн-публікація»:

Третє місце у цій номінації не присуджувалося.

«Кращий радіоматеріал»

  • 1 місце – журналістка філії акціонерного товариства “Національна суспільна телерадіокомпанія України” “Хмельницька регіональна дирекція “ПОДІЛЛЯ-ЦЕНТР” Алла Коломея за радіоматеріал «Полудень». Як в громадах на Хмельниччині розвивають сучасні туристичні тренди?».

Друге та третє місце у цій номінації не присуджувалося.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook