Новини
Нетішинська міська

Як порушують правила у Нетішині зафіксувала нова система спостереження (ВІДЕО)

Підбірку відео, на яких зафіксовано мешканців Нетішина – пішоходів та водіїв – які порушують правила, оприлюднили на сторінці у соцмережах виконавчого комітету міської ради. Містянам запропонували впізнати себе у ролику та замислитися над тим, як вони поводяться на дорозі.

Сучасна система відеоспостереження запрацювала у Нетішині на початку вересня, і одразу ж зафіксувала винуватця ДТП, який залишив місце події. Тоді завдяки новому обладнанню правоохоронцям вдалося встановити автомобіль, особу водія та напрямок його руху після того, як він втік залишив місце аварії.

Проте не лише за дорожньо-транспортними пригодами слідкують на вулицях Нетішина за допомогою системи відеофіксації. незначні, на перший погляд, порушення, які за інших обставин можуть призвести до трагічних наслідків, також потрапляють в поле зору відеокамер.

Впізнаємо себе, “законослухняні” нетішинці! Не можна нехтувати правилами дорожнього руху ні пішоходам, ні водіям – це небезпечно для життя,прокоментували відео, яке зібрали з відзнятих матеріалів, у міській раді.

На відео потрапили і порушники правил паркування, і велосипедисти, які перетинають дорогу верхи на своїх двоколісних, і пішоходи, які йдуть з тротуару на тротуар за 2-3 метри від пішохідного переходу.

Нетішинці ж хочуть бачити на відео й інші порушення. Зокрема, водіїв, які паркуються на газонах та не скидають швидкість в межах пішохідних переходів. А ще пишуть, що такі підбірки варто публікувати щотижня. Можливо, тоді порушники замисляться і не так активно нехтуватимуть правилами, знаючи, що за ними спостерігає всевидюче око системи відеоспостереження.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook