Новини
Інфраструктура

Споживачі «Хмельницькгазу» зможуть передавати покази лічильника за допомогою штучного інтелекту

За допомогою нового додатку клієнт може створити обліковий запис або скористатися раніше створеним обліковим записом – на сайті 104.ua, у терміналі самообслуговування або у будь-якій версії мобільних додатків 104.ua. Авторизований користувач може додавати до облікового запису особові рахунки або видаляти їх.

Днями компанія 104.ua презентувала для споживачів газу супер-версію мобільного додатку. Він створений  з використанням останніх тенденцій користувацького досвіду й забезпечує ще комфортнішу роботу для двох платформ – iOS і Android.

Яка основна перевага оновленої версії? Як це працює?

Щоб передати показник газу, необхідно просто сфотографувати лічильник, а далі всю роботу виконає  штучний інтелект: він розпізнає показання усіх вузлів обліку, прийме та обробить показники газового лічильника за допомогою фото. Причому модель лічильника, його тип та вік відтепер не мають значення.

Дані передаються із зазначенням дати та часу. Перевірка фото може тривати від однієї до декількох хвилин. За бажанням клієнт може відстежувати статус обробки, оновлюючи дані екрана.

Тепер споживачам потрібно лише сфотографувати лічильник. Ці фотографії обробляться штучним інтелектом. Що це означає? Що дані опрацьовуватиме робот – великі обсяги інформації за короткий проміжок часу.  

Важливо, що в оновленому додатку 104.ua, користувач може легко керувати одним або декількома обліковими записами, до кожного з яких можна приєднати до 25 особових рахунків (рідних, орендованого житла).

Наразі кожен споживач газу в оновленому додатку має змогу:

  • дізнатися поточний баланс розрахунків за газ та доставку, ціну на газ та щомісячну плату за доставку
  • передати показання лічильника газу (за наявності) або переглянути дані, надіслані модемом, переглянути історію показань
  • оплатити газ та його доставку (обидві послуги або будь-яку із зазначених), переглянути історію платежів
  • переглянути дані щомісячного споживання газу
  • базову інформацію особового рахунку (адреса, ПІБ власника, кількість зареєстрованих осіб, опалювана площа, прилади)
  • замовити дзвінок для консультації з Оператором ГРМ (АТ «Хмельницькгаз») або постачальником
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook