Новини
Суспільство

На Різдвяному ярмарку у Хмельницькому пошкодили інсталяції (ФОТО)

Не минуло й кількох годин від відкриття Різдвяного ярмарку у Хмельницькому, як невідомі особи пошкодили ілюміновані інсталяції на вулиці Проскурівській. Мало того, судячи з наслідків “роботи” ймовірних вандалів, вони, схоже, планували одну з них забрати з собою.

Пост відчаю про дії хмельничан написав на своїй сторінці у Фейсбук директор Хмельницького комунального підприємства «Міськсвітло» Володимир Пекарський.

Кожного року КП «Міськсвітло» готується до новорічного свята. Щороку ми доповнюємо наш різдвяний ярмарок новими локаціями, щоб тішити наших мешканців та гостей міста. І кожного року ми зіштовхуємось з вандалізмом і байдужістю до нашої роботи. Але сьогодні було перевершено всі роки. Різдвяні локації не простояли і 4-х годин, як їх потрощили, зламали і навіть намагались напевно винести. ЧОМУ? НАВІЩО? … не розумію. Прошу максимального репосту, щоб знайшли героїв. Заяву в поліцію написано.

До допису очільник підприємства доклав фото з місця події.

Судячи з фото, найбільше “до душі” припали невідомим парасольки – саме їм дісталося найбільше.

Нагадаємо, вчора близько 17.00 у Хмельницькому без зайвого офіціозу засвітили головну ялинку міста. Як зауважив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, який виконав таку почесну місію, зробили це саме таким чином, аби уникнути масового скупчення людей, зважаючи на те, що Хмельниччина досі перебуває в “червоній” зоні карантину. Одночасно з ялинкою засвітили й ілюмінації на Проскурівській.

Судячи з допису Володимира Пекарського, пошкодили інсталяції близько 21.00, коли на території ярмарку було ще досить багато людей. Як вдалося невідомим поки що особам пошкодити світлові фігури, наразі залишається загадкою. Але навряд чи вандали надовго залишаться невідомими, оскільки псування духу Різдва та Нового року навряд чи зійде їм з рук.

З нашою бидлотою потрібно, крім камер, ще по поліціянту понаставляти. Дуже хотілося, щоб цих варварів знайшли і впаяли їм величезний штраф, і щоб місяць зранку до ночі підмітати вулиці і прибирали біля смітників, – пишуть у коментарях до допису та фото хмельничани.

Та сподіваються на те, що записи з камер відеоспостережень, яких чимало на Проскурівській, допоможуть знайти вандалів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook