Новини
Дозвілля

Хмельничани “обкатали” напівготову льодову гірку на Різдвяному ярмарку (ВІДЕО)

Не діждавшись, поки закінчать облаштовувати новий атракціон, хмельничани, і малі, і великі полізли на гірку без льоду, аби першими її випробувати, не заплативши за “катання” грошей. Та й загалом у перші дні роботи Різдвяного ярмарку хмельничани чимало начудили у центрі міста.

Воно, напевно, й не давно, адже особливими розвагами у перший день роботи Різдвяний ярмарок похвалитися не міг. Через обмеження “червоної” зони від масових заходів організаторам довелося відмовитися, тож з усіх атракцій на ярмарку наразі доступні лише три: їсти, ходити і фотографуватися. Але оскільки часу на прогулянку ярмарком мешканці міста у передвихідний та перший вихідний день запланували чимало, довелося їм шукати розваг самостійно.

Тож поки дорослі пригощалися вуличною їжею та напоями, діти взялися розважати себе самі. Поки найменші стрибали під музику на сцені біля кінотеатру ім. Т. Шевченка, старші полізли на гірку. Щоправда, дав “старт” цій сумнівній розвазі дорослий. Такий собі, як пишуть у соцмережах, місцевий блогер на орендованому самокаті на камеру спустився з гірки, тож хмельничани, схоже, вирішили: можна.

Те, що така розвага може бути небезпечною, дорослі, які завзято фотографували та знімали своїх малих, очевидно не подумали. На щастя, обійшлося без нещасних випадків (принаймні, поки що ніхто не наробив ґвалту у соцмережах про травмовану на гірці дитину).

Та й загалом хмельничани у перші дні роботи Різдвяного ярмарку добряче чудили. Одні попсували світлові інсталяції на Проскурівській у перші ж години роботи ярмарку. Другий перекинув бика біля ресторану посеред вулиці. Як пишуть у соцмережах, хмельничанин таким чином, очевидно, хизувався перед своєю дівчиною.

Ось цей чоловік, що підіймає фігуру, за декілька хвилин до того її потрощив. Цілком несподівано. Йшов з дівчиною повз. Підійшов, вхопив за роги. Декілька разів сильно шарпнув та перекинув. Далі офіціанти побігли за ним. Він повернувся, підняв і з супровідними коментами пішов далі. Вони з ним. Біля ЦУМу викликали поліцію, – розповіли очевидці.

Чим ще відзначаться хмельничани протягом майже двох місяців роботи Різдвяного ярмарку, можна лише здогадуватися.

Використане відео: Новини Хмельниччини, Хмельницький LIVE

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook