Новини
Події

Хмельницькі гвардійці привітали побратимів зі святом (ВІДЕО)

Напередодні свята, Дня Збройних Сил України, військовослужбовці частини 3053 Національної гвардії України, що дислокується у Хмельницькому, записали відео, в якому привітали зі святом своїх бойових побратимів.

Таким чином хмельницькі гвардійці приєдналися до привітань мільйонів українців, які сьогодні дякують усім військовим, котрі дбають про мир, спокій, охороняють свободу та незалежність нашої держави.

Безпека країни – наша спільна справа. Спільними зусиллями ми виконуємо наш священний обов’язок. З честю та гідністю захищаємо батьківщину, – такі слова у день свята прозвучали від хмельницьких гвардійців на адресу їхніх бойових товаришів.

З нагоди 30-ї річниці Збройних Сил України привітав побратимів також командувач Національної гвардії України генерал-полковник Микола Балан, який звернувся до офіцерів та генералів, солдатів та сержантів, службовців та ветеранів ЗСУ.

За останні 7 років ми пізнали справжню ціну незалежності, підтримки та переконалися, що разом здатні дати відсіч будь-якому ворогу. За цей час Збройні Сили України суттєво наростили свою міць, оснащення, отримали значний досвід ведення бойових дій. А українці побачили справжніх захисників – професійних військових, які дійсно готові боротися за перемогу, за майбутнє України. Вами пишається суспільство! Світла пам’ять усім загиблим захисникам і захисницям України. Вони віддали найдорожче задля нашої незалежності. Герої не вмирають. Всі вони назавжди залишаються в наших серцях, йдеться, зокрема, у вітальному слові командувача.

За інформацією пресслужби в/ч 3053 Національної гвардії України

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook