Новини
Інфраструктура

Три дороги місцевого значення ремонтують на Хмельниччині (ФОТО)

У Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районах триває поточний середній ремонт автомобільних доріг загального користування місцевого значення. Фінішували ремонти у Деражнянській ОТГ, де завершено ремонт шляху у так званій «Панській долині».

За інформацією Державного підприємства “Хмельницька обласна служба місцевих автодоріг”, наразі поточний середній ремонт відбувається на майже 30-кілометровому відрізку автошляху загального користування місцевого значення О230211 “Адамівка – Зіньків”, що у Зіньківській територіальній громаді Хмельницького району.

Роботи виконує підрядна організація ПП ВКФ “Будмонтажсервіс”. Працівники підрядника проводять роботи з улаштування вирівнюючого шару асфальтобетонного покриття.

Також триває поточний середній ремонт автошляху загального користування місцевого значення О230504 “Новосілка – Охрімівці” у Деражнянській територіальній громаді Хмельницький району. Загальна протяжність ремонту – майже 5,5 кілометра. Роботи виконує підрядник – ТОВ “СТЛ+М”.

Об’єкт перехідний, тому повністю ремонтні роботи завершаться вже наступного року. Наразі проведений поточний середній ремонт на першій ділянці км 0+000-км 4+070, а також проведено ремонт труб на всіх трьох ділянках,зазначають у службі місцевих доріг.

Ще одне оновлення шляху відбувається на території Новодунаєвецької громади Кам’янець-Подільського району. Тут поточним середнім ремонтом охоплено понад 7 кілометрів автошляху загального користування місцевого значення О230607 “Міцівці – Морозів”. Роботи також виконує підрядна організація ТОВ “СТЛ+М”.

На Деражнянщині завершили ремонт дороги на відрізку від перехрестя “Новосілка – Маниківці” до села Зяньківці. Тут розчистили узбіччя, вирівняли асфальтне покриття та відремонтували міст. Якою була дорога до ремонту та якою вона є наразі показали у фото.

Крім того, обабіч шляху з ініціативи місцевої влади оновили зупинку у селі Маниківці.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook