Новини
Дозвілля

У Хмельницькому готуються до відкриття Резиденції Святого Миколая на новій локації

Цього року Святий Миколай прийматиме відвідувачів в Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок “Дивень”. Поки у мистецькому закладі готуються приймати маленьких гостей, організатори розповіли про подробиці резиденції святого.

Нагадаємо, раніше Резиденція Святого Миколая працювала на території Різдвяного ярмарку, у невеликому будиночку, до якого постійно вишиковувалися досить чималі черги. Цього року концепцію зустрічей змінили – у приміщенні театру для малечі влаштовуватимуть розважальну програму, під час якої діти зможуть не лише поспілкуватися зі Святим Миколаєм, а й подивитися виставу. Тому проводитись казкове дійство буде за окремим графіком.

Щоб потрапити на свято необхідно придбати квиток, який коштує 100 грн.  

“Про квитки на Резиденцію Святого Миколая в театрі ляльок радимо подумати заздалегідь, адже з кожним днем їх стає все менше”, – радять у театрі ляльок.

Розпочне свою роботу Резиденція 17 грудня о 17:00. 18 грудня Святий Миколай прийматиме о 10:00 та 12:00, а 19 грудня – о 10:00, 12:00 та 17:00.

У театрі радять уточнювати графік роботи Резиденції та наявність квитків. Батьки можуть звернутись за телефоном +38-097-8387392, або ж безпосередньо у касу театру.

Також в рамках Резиденції, в театрі ляльок діє поштова скринька і кожен може надіслати листа Миколаю. Перші повідомлення вже надійшли і невдовзі їх передадуть Святому.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook