Новини
Кримінал

На Кам’янеччині підпалили автівку депутатки

З неприємностей почався і неприємностями завершується 2021 рік для депутатки Кам’янець-Подільської міської ради Олесі Понятовської. У січні їй підпалили автомобіль серед ночі, а сьогодні, 14 грудня, те саме зробили серед білого дня. За фактом події відкрите ще одне кримінальне провадження. Попереднє – досі не закрите. Відреагував на вчинений щодо депутатки кримінал і міський голова Михайло Посітко.

Volkswagen Passat, припаркований на території комунального підприємства, розташованого в селі Кам’янка, запалав у середині дня. Досліджуючи місце злочину, правоохоронці виявили неподалік автомобіля та вилучили пластикову пляшку з залишками рідини, якою, ймовірно, для підпалу скористався зловмисник, особу якого встановлюють.

Підпал автомобіля у січні Олеся Понятовська пов’язувала зі своєю депутатською діяльністю, оскільки до того отримувала на свою адресу погрози, в тому числі від депутатів опозиції.

У дописі на своїй особистій сторінці Михайло Посітко нарікає на бездіяльність правоохоронців:

Не забув ще ніхто, як на початку цього року було знищено у такий самий спосіб її ж автівку. Це – вдруге. І вже не серед ночі! Свавілля бандитизму! Прикро, але злочинець, який вчинив перший підпал, на сьогодні досі не покараний. Не зважаючи на явні докази, справа не рухається.

Загалом протягом року від підпалів автомобілів постраждали троє депутатів Кам’янець-Подільської міської ради. Крім автомобілів Олесі Понятовської, палили також BMW 525 у селі Мукша Китайгородська та Hyundai Santa FE у Кам’янці. Обидва автомобілі належали місцевим депутатам.

За інформацією Кам’янець-Подільського РУП

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook