Новини
Дозвілля

У Хмельницькому відгуляли «Андріївські вечорниці» (ВІДЕО)

Традиційними українськими обрядами та виступом хмельницьких рокерів вітали хмельничан напередодні у день святого Андрія Первозванного. Незвичайну арт-гостину запропонували хмельничанам та гостям міста цьогоріч на «Андріївських вечорницях», в рамках програми Різдвяного ярмарку.

Театралізоване дійство та виступи танцювальних колективів «Веснянка» та «Молодички» об’єднали всіх гостей Різдвяного ярмарку. Під час веселого та запального танку найталановитішим виконавцям народного танцю роздали традиційні святкові наїдки – вареники.

Родзинкою вечора став виступ хмельницького рок-гурту «Чумацький Шлях». Свій репертуар рокери влучно поєднали з вокальним супроводом колег по арт-цеху – фольк-колективом «З Грицьком…».

Композиції: «Місяць світить», «Лорела», «Перла», прозвучали в озвученні народного вокалу та важкій рок-обробці. Розігрівши публіку до шаленого накалу, «Чумаки» виконали й давно вподобані прихильниками хіти: «Хап», «Гопак», «Дід Панас» та інші. Гості кожну пісню зустрічали оваціями та покірно слухались вокаліста Сергія Строяна. За що гурт подарував глядачам пісню на біс.

Попри те, що погода була достатньо прохолодною, нас зігрівав жар шанувальниць та шанувальників. Для нашого рок-гурту найважливішими показниками успішного виступу є настрій та емоції фанатів. «Андріївські вечорниці» зайвий раз довели, що наші хмельничани люблять не тільки українські традиції, а й справжній рок! – прокоментував по завершенні виступу гітарист гурту «Чумацький шлях» Євген Богуцький.

Нагадаємо, сьогодні святкові гуляння продовжаться у Хмельницькій обласній філармонії, де відбудеться вечір інструментальних концертів.

Автор: Ольга Нікітіна

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook