Новини
Дозвілля

Резиденція Святого Миколая запрацювала у Хмельницькому

На новій локації та з новою програмою для дітей сьогодні, 16 грудня, розпочала свою роботу Резиденція Святого Миколая у Хмельницькому. Очікується, що за весь час роботи на гостину до святого завітає близько 5 тисяч юних хмельничан.

Про початок роботи Резиденції святого Миколая повідомив на своїй сторінці у Фейсбук перший заступник голови Хмельницької обласної ради Володимир Гончарук.

Резиденція працюватиме до 10 січня в обласному театрі ляльок “Дивень» у рамках роботи Різдвяного ярмарку, – написав посадовець.

Нагадаємо, відповідно до програми заходів Різдвяного ярмарку, Резиденція мала відкритися в суботу, 18 грудня. Цього року, на відміну від попередніх, місце, де Святий Миколай прийматиме маленьких гостей, перенесли у Хмельницький обласний театр ляльок. Там для малечі влаштовуватимуть розважальну програму, під час якої діти зможуть не лише поспілкуватися зі Святим Миколаєм, а й подивитися виставу. Тому проводитись казкове дійство буде за окремим графіком, а потрапити на нього можна буде, придбавши квиток, який коштує 100 гривень.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook