Новини
ДТП

Внаслідок ДТП з трьома вантажівками на Хмельниччині постраждали 4 осіб

Два автомобілі зіткнулися “лоб в лоб”, а третя, уникаючи зіткнення, опинилася в кюветі. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди четверо людей з травмами різної важкості потрапили у лікарню. Обставини ДТП з’ясовують правоохоронці.

Про ДТП, яка сталася на трасі неподалік села Солобківці, що в однойменній ОТГ на Ярмолинеччині, повідомили вчора, 16 грудня, у соцмережах. Подробиці автопригоди, в яку потрапили три вантажівки, у правоохоронців повідомили сьогодні, 17 грудня.

За інформацією поліції Хмельницької області, не розминулися на трасі, зіткнувшись “лоб в лоб”, автомобілі Renault Master та МАН під керування, відповідно, мешканців Івано-Франківська та Миколаєва. В цей час поруч опинилися і вантажівка Scania з причепом, водій якої, аби уникнути зіткнення з транспортними засобами, з’їхав у кювет. Внаслідок маневру причіп перекинувся.

Внаслідок ДТП травмувалися двоє водіїв вантажівок та двоє пасажирів. Всіх їх доставили до Ярмолинецької лікарні. Найбільше постраждав кермувальник МАН – його госпіталізували у реанімацію медичного закладу. Пасажира Renault Master госпіталізовано у хірургічне відділення, водія та пасажирку МАН – у відділення неврології.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook