Новини
Спорт

Три навчальні заклади з Хмельниччини перемогли у спортивному батлі шкіл

Оголошено 60 переможців Всеукраїнського онлайн конкурсу «Батл шкіл JuniorZ», організованого рухом Олександра Педана. У фіналі команди позмагалися за круті призи на загальну суму  півмільйона гривень! Серед 45 шкіл-переможців – три навчальні заклади з Хмельниччини: ліцей з обласного центру та школи з Судилкова і Дунаївців.

Як зазначають організатори спортивного змагання, цей конкурс покликаний підвищити інтерес у дітей до уроків фізкультури. У трьох відбіркових турах у конкурсі взяли участь понад 220 команд з 23 областей України! Це понад 7 500 дітей зі всієї України.

Спеціально для конкурсу були підготовані відеоуроки з чирлідингу, футбольного фристайлу, воркауту та аеробіки. Вони не лише допомогли учасникам підготуватись до змагань, а й довели, що спорт – це круто й весело. 

У межах конкурсу школа могла представити будь-яку кількість команд, що змагалися у таких видах програм:

  • Classic GYM
  • GYM Dance
  • GYM freestyle

Переможці та лауреати конкурсу у великому Фіналі отримали призи від Міжнародного фонду соціальної справедливості і Моршинської. Призовий фонд – спортивний інвентар для школи з сучасних командних видів спорту: петанк, фризбі, флорбол, корфбол, реґбі, бадмінтон, чирлідинг. 

“Батл шкіл JuniorZ” – це більше ніж конкурс! Ми хотіли підняти спортивний дух і зацікавити дітей новою активністю. А вийшло навіть краще! І фінал це довів. Ми створили справжнє всеукраїнське Шоу талантів у сфері шкільного спорту. Я дякую учасникам за наснагу, шалену віддачу, креативність і терпіння! Завдяки такій віддачі ми рухаємося далі і робимо усе можливе, щоб фізкультура в Україні була цікавою і доступною! – зазначив лідер руху – український шоумен, хмельничанин Олександр Педан.

У кожному з видів змагань організатори визначали від 2 до 6 переможців. Посісти перше місце у своїй категорії вдалося лише школі з Шепетівщини – у програмі Classic GYM категорія Kids maxi перемогу здобула філія Судилківського ліцею, Судилківська ЗОШ 1 ступеня.

У програмі Classic GYM категорія Teens mini на третьому місці – Хмельницький приватний ліцей “Мої обрії” (петанк).

У програмі GYM Freestyle категорія Teens на 4 місці – Дунаєвецька ЗОШ І-ІІІ ст. №3 (бадмінтон). Також навчальний заклад отримав приз у спеціальній номінації, в якій найкращих визначали представники генерального партнера. Школа отримала інвентар для гри у фризбі та петанк.

Всі переможці:

За матеріалами пресслужби Проєкту «JuniorZ»

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook