Новини
ДТП

Чотири автівки потрапили у ДТП на Хмельниччині (ОНОВЛЕНО)

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася сьогодні на трасі неподалік села Кудринці Хмельницького району, за словами очевидців, були травмовані та, ймовірно, загиблі. У ДТП потрапили мікроавтобус та три легковики.

Інформацію про ДТП, що сталася на трасі на Хмельниччині, поширили у соцмережах.

Моторошна ДТП поблизу села Кудринці за участю чотирьох авто. За попередньою інформацією, щонайменше двоє людей госпіталізували до лікарні. Одна автівка злетіла в кювет,повідомили у спільноті Dtp_km.

У коментарях до інформації ймовірні свідки події пишуть, що внаслідок автотрощі загинуло двоє осіб. Проте наразі ця інформація не підтверджена.

На місці аварії працювали медики, поліція та рятувальники.

ОНОВЛЕНО: За інформацією поліції Хмельницької області, у дорожньо-транспортну пригоду потрапили три автомобілі. Інформація про четверту автівку, яка нібито злетіла у кювет, не підтвердилася. ДТП сталася в середині дня на трасі на трасі “Стрий – Кіровоград – Знам’янка” поблизу села Климківці Хмельницького району. Зіткнулися автомобілі «Форд Мондео» та «Опель Віваро». Далі «Опель» розвернуло в протилежному напрямку і він зіткнувся з автомобілем «Тойота».

У результаті ДТП 45-річна пасажирка «Форда» та 39-річний водій «Опеля» від отриманих травм загинули на місці події. Водій автомобіля «Форд» з тілесними ушкодженнями госпіталізований до обласної лікарні.

За фактом ДТП відкрите кримінальне провадження. Санкція статті передбачає від 5 до 10 років ув’язнення. Слідчі дії тривають.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook