Новини
Суспільство

У Хмельницькому поліцейські привітали зі святами сина загиблого колеги

Сьогодні до Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області завітав Дмитро — син загиблого на сході правоохоронця Олександра Співачука. Хлопчик отримав від керівництва управління приємні та корисні передноворічні подарунки.

Олександр Співачук працював у відділі розслідування загальнокримінальних злочинів слідчого управління УМВС України в Хмельницькій області. З початком війни на сході країни вступив до лав батальйону «Миротворець».

Зв’язок із ним втратився наприкінці серпня 14-го року після бою під Іловайськом. Майже пів року Олександра шукали як безвісти зниклого. І лише після експертизи ДНК з’ясували, що він загинув і похований як невідомий захисник на кладовищі Дніпра.

У Хмельницькому Олександра перепоховали 25 січня 2015 року. У загиблого героя залишилась дружина і маленький син. Його іменем названий ліцей у Хмельницькому.

Відтоді обласне управління поліції опікується сім’єю загиблого правоохоронця. От і сьогодні Дмитрик завітав на зустріч з керівництвом поліції та отримав приємні та корисні передноворічні подарунки.

Ми бажаємо тобі бути таким же сильним, розумним і сміливим, як твій тато. Займайся спортом, гарно навчайся, а ми завжди тебе підтримаємо, – звертаючись до Дмитра, сказав начальник ГУНП Руслан Герасимчук.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook