Новини
Кримінал

Двом вимагачам хмельницький суд виніс вирок

Протягом кількох місяців двоє чоловіків вимагали у хмельничанина неіснуючий борг у розмірі 100 тисяч гривень, погрожуючи при цьому насильством та знищенням майна. За скоєний злочин одному з них вироком суду визначено термін покарання тривалістю 3,5 року, іншому – 5 років і 1 місяць з конфіскацією.

Фінальна частина цієї історії відбулася в останній день березня 2021 року, коли двох вимагачів затримали правоохоронці після передачі частини суми, яку вони вимагали у мешканця Хмельницького.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, обоє засуджених кілька місяців тероризували чоловіка, погрожували йому та вимагали передати їм сто тисяч гривень, які він нібито їм заборгував.

Як з’ясувалося після завершення операції із затримання вимагачів, обоє раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності.

Під час обшуку в одного з них виявили наркотики, психотропи та прекурсори в особливо великих розмірах та обладнання для їх виготовлення.

Хмельницький міськрайонний суд визнав обох чоловіків винними у вимаганні, а того, в якого знайшли наркотики, ще й у незаконному їх виготовленні та зберіганні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook