Новини
Інфраструктура

У два віддалені мікрорайони Хмельницького готуються пустити нові автобуси

У Хмельницькій міській раді сподіваються, що автобуси, які планують закупити у лізинг, вже за кілька місяців вийдуть на маршрути та з’єднають місто з такими обділеними транспортом мікрорайонами як Лезневе та Ружична. В бюджеті-2022 на перший внесок передбачили понад 4 мільйони гривень.

Ми зараз продовжуємо цю процедуру і, сподіваюся, ми в січні-лютому вийдемо на закупівлю транспортних засобів – це ми говоримо про 8 середньо-габаритних автобусів, які ми вже плануємо застосувати на Ружичну і на Лезневе, – прокоментував заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Також посадовець додав, що у владі планують транспортні засоби, які будуть рухатися на Лезневе, спрямуватиму маршрутом, ймовірно, через вулиці Трудову і Прибузьку для того, аби «накатувати» маршрут, оскільки від хмельничан є відповідний запит на те, аби транспорт курсував саме цими вулицями.

Відео: МТРК Місто

Нагадаємо, пустити нові автобуси, придбані в лізинг, у ці мікрорайони планували ще на початку осені. Принаймні, у вересні заступник міського голови сподівався, що автобуси вийдуть на маршрути вже у жовтні. Проте, схоже, щось пішло не так і тендерна процедура затягнулася. Тож хмельничанам доводиться знову чекати обіцяного транспорту.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook