Новини
Кримінал

У Хмельницькому суд виніс вирок вбивці жінки та дитини (ВІДЕО)

Фінальну крапку у справі про вбивство шестирічної давності поставив днями Хмельницький міськрайонний суд. Чоловік, який позбавив життя 30-річну жінку, а згодом разом зі своєю коханкою вбив її 10-річну доньку, сяде за ґрати довічно. Його спільниця отримала свій вирок – 10 років позбавлення волі – минулого року.

Крім вбивства, 42-річного вінничанина визнали винним у незаконному позбавленні волі та поводженні зі зброєю, а також у розбої.

Як йдеться у повідомленні поліції Хмельницької області, на початку 2015 року засуджений, назвавшись чужим іменем, познайомився у Вінниці з потерпілою. Якийсь час жив з жінкою та її донькою. Проте згодом стосунки між ними зіпсувалися. Одного дня, їдучи до Києва, вінничанин запропонував жінці вийти з автобуса раніше, ніж вони дістануться пункту призначення, завів у ліс та вбив. Тіло залишив на місці злочину, зброю – заховав.

Та, оскільки донька вбитої жінки знала про їхню поїздку до столиці, чоловік вирішив позбутися і свідка, не зваживши на те, що йдеться про малолітню дитину. Дівчинку забрав у бабусі під приводом поїздки на відпочинок. Завіз її на Хмельниччину, де разом зі своєю спільницею-коханкою задушив у полі. Рештки тіла дитини знайшли через місяць на Красилівщині.

Першою в результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці виявили спільницю вбивці. Вона у скоєному злочині зізналася. Згодом правоохоронці столиці знайшли і його самого.

Рішення по справі Хмельницький міськрайонний суд виніс вчора, 22 грудня.

Я не знаю, як я почувався би на місці потерпілих. Я сам батько. Мені важко зараз навіть уявити себе на чиємусь місці, – заявив у суді обвинувачений.

Коментувати винесений судом вирок на камеру чоловік відмовився.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook