Новини
Освіта

Екскандидатка у міські голови Хмельницького отримала почесне звання

Звання “Почесний педагог України” хмельничанка Інна Ящук, в минулому декан факультету початкової освіти та філології Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії, отримала за підсумками участі у Національному проєкті «Педагогічний олімп України».

З отриманням відзнаки, яку отримала Інна Ящук, її привітали на сторінці у Фейсбук кафедра педагогіки Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії.

Щиро вітаємо Інну Петрівну Ящук з отриманням звання «Почесний педагог України». Це вища форма громадського визнання заслуг в галузі освіти!!! Вона брала участь у Національному проєкті «Педагогічний олімп України», який організований та сьогодні проведений Українським інформаційно-видавничим центром «Галактика, ГО «Спілка освітян України» та Інститутом проблем виховання НАПН України. Радіємо з Вами!! Бажаємо міцного здоров’я, нових задумів, енергії та сил реалізувати усе задумане!! – йдеться у повідомленні.

Восени минулого року Інна Ящук балотувалася від партії «Слуга народу» на посаду Хмельницького міського голови. Однак програла Олександру Симчишину, хоч і посіла друге місце з результатом у 4,97%. Згодом стала депутаткою Хмельницької міської ради, очоливши партійний список «Слуги Народу». А в серпні 2021 року після перемоги у конкурсі її було призначено начальницею Хмельницького обласного управління Національної соціальної сервісної служби України.

Чим займається очолювана Інною Ящук служба та як вона вплине на якість надання соцпослуг, дивіться у відео каналу “Наголос

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook