Новини
Кримінал

У Хмельницькому відвідувач кафе погрожував персоналу рушницею

Зі слів працівників кафе, розташованого у центрі Хмельницького, незадоволений обслуговуванням гість в якийсь момент дістав принесену з собою рушницю та почав погрожувати персоналу розправою. Тепер, замість відвідин кафе, селянин може шість місяців провести під арештом або отримати обмеження воля терміном на два роки.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, події розгорталися в обласному центрі вчора, 23 грудня, увечері. Повідомлення про відвідувача, який погрожує застосувати зброю, надійшло до поліції від персоналу закладу, розташованого на вулиці Староміській.

Як з’ясували на місці події правоохоронці, які прибули на виклик, погрози вбивством надходили від 57-річного мешканця села Розсоша Хмельницького району, який того вечора відпочивав у кафе. Очевидно, чоловіку не сподобалося щось в обслуговуванні, тож він дістав із чохла розібрану рушницю, склав її та погрожував її застосувати.

За фактом погрози вбивством відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу. Рушницю у селянина відібрали. Обставини події встановлюють.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook