Новини
Події

Патрульна поліція Хмельниччини відзначила річницю з дня заснування

Рівно шість років тому на майдані Незалежності 256 перших патрульних присягнули на вірність українському народові. Вчора на території управління патрульної поліції в Хмельницькій області відбувся святковий захід для особового складу управління присвячений річниці створення управління.

Начальник управління патрульної поліції в Хмельницькій області Oлег Роо привітав співробітників управління зі святом та продовжив традицію, відзначивши шістнадцять кращих співробітників подяками, фотографії яких розмістили на дошці «Кращі працівники управління».

Окрім цього, начальник вручив подяки кращим співробітникам від Департаменту патрульної поліції.

Привітати патрульних з 6-ю річницею від часу запуску служби завітали гості й колеги з ГУНП в Хмельницькій області, Хмельницької міської ради, Хмельницької обласної державної адміністрації, Хмельницької обласної ради, які нагородили також інших патрульних грамотами, подяками та подарунками.

Кожного дня поліцейські заступають на чергування і не знають, хто буде в тому автомобілі, який вони зупинять, чи за тими дверима, куди приїдуть на виклик. Вони завжди повинні бути готовими до всього.

За цих шість років патрульні врятували не одне життя, зберегли людське майно, припинили десятки тисяч правопорушень. І попри все продовжують працювати задля спокою людей.

Патрульні дякують громадянам за довіру та підтримку, яку вони відчувають, адже саме для них вони щодня несуть службу на території міста та області. Ми завжди готові прийти на допомогу кожному, хто цього потребує!йдеться у повідомленні Патрульної поліції Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook