Новини
Події

Посадовець з Хмельниччини отримав високу посаду у столиці

Посаду першого заступника начальника ГУ ДСНСУ у Хмельницькій області, яку обіймав з 2014 року, Дмитро Бондар змінив на посаду заступника Голови Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Це вже другий вихідець з Хмельниччини, який посів крісло у керівництві цієї структури.

Призначення нового заступника Голови ДСНС України схвалили вчора, 29 грудня, на засіданні Кабінету Міністрів України. Попередньо з посади заступника звільнили Руслана Білошицького.

У послужному списку Дмитра Бондаря – 20 років трудової діяльності у сфері пожежної охорони. Він також є кандидатом наук з державного управління, заслуженим працівником цивільного захисту України, має державні нагороди та відзнаки. Майстер спорту міжнародного класу з гирьового спорту.

Нагадаємо, раніше на посаду заступника Голови ДСНС України було призначено ексзаступника голови Хмельницької ОДА та ексзаступника Хмельницького міського голови Романа Примуша. Днями, під час відвідин Хмельницького, він побував на сесії обласної ради, на якій вручив посвідчення добровольців пожежного руху 29 обласним депутатам, а також двом посадовцям ОДА – Сергію Гамалію та Сергію Тюріну.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook