Новини
Кримінал

У Хмельницькому затримали крадія партії навушників

У поштовому відділенні раніше судимий за майнові злочини одесит намагався привласнити партію навушників вартістю понад 130 тисяч гривень, які спочатку замовив, а потім повернув відправнику. За скоєний злочин йому загрожує до 6 років ув’язнення.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, схема злочину виглядала так. Спочатку зловмисник замовив у хмельничанина партію бездротових навушників – 150 штук вартістю понад 130 тисяч гривень з доставкою в Одесу. Проте у поштовому відділенні відмовився від посилки та відправив її назад, маючи на меті отримати замовлення самостійно, не сплачуючи коштів за товар.

Відправник, отримавши повідомлення про повернення, зрозумів, що щось пішло не так і звернувся до правоохоронців. Разом зі службою безпеки пошти поліцейські у відділенні затримали 34-річного одесита, який отримав товар замість потерпілого.

Як йдеться у повідомленні поліції, раніше цей чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Крім того, встановлено, що він використовував підроблений паспорт, який правоохоронці вилучили та відправили на експертизу.

Відкрите кримінальне провадження за фактом крадіжки, що завдала значної шкоди потерпілому. Слідчі дії тривають.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook