Новини
Суспільство

З ДТП, екстремальними катаннями та дискотекою хмельничани зустріли Новий рік (ВІДЕО)

Зустріч Нового року напевно запам’ятається хмельничанам різноманітними подіями та емоціями, про які вони обов’язково розкажуть у соцмережах. А поки що судити про те, як минула ніч на зламі років можна лише за тими відео, які найактивніші містяни встигли викласти на загал, поки всі святкували.

Вечір 31 грудня чимало хмельничан провели у супермаркетах, поспішаючи придбати продукти до святкового столу та подарунки під ялинки. Принаймні, таке враження склалося від відвідин, до прикладу, “Кварталу”, де як в “Антикризі”, так і в “Таврії” яблуку ніде було впасти. Проте, схоже, й і “Оазисі” любителів все купувати в останній момент було чимало.

На вулицях міста бачили автомобіль з любителями покататися не просто так, а з фантазією.

Попри те, що у новорічну ніч машин на вулицях міста не так, щоб багато, адже здебільшого люди все ж таки святкують вдома або в гостях, двом водіям у мікрорайоні Озерна таки не вдалося розминутися на дорозі. Та, як зазначають очевидці ДТП, що сталася у цьому мікрорайоні, “головне, що всі живі”.

Та найгарячіше було у центрі Хмельницького, біля новорічної ялинки, де традиційно влаштували дискотеку.

Як все було – дивіться у короткому відео.

Відео: Новини Хмельниччини, Сергій Аніськов

Подякували хмельничани і водіям тролейбусів, які новорічну ніч зустрічають на роботі, за кермом.

Нагадаємо, вчора у Хмельницькому на торговельному центрі вивісили портрет Степана Бандери, який вже встиг наробити чимало шуму у місті.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook