Новини
Інфраструктура

На вулицях Шепетівки встановили камери відеоспостереження

Завдяки відеокамерам, якими обладнали в’їзди та виїзди з міста, а також перехрестя та місця скупчення людей, у місті сподіваються зменшити кількість правопорушень на дорогах, оскільки нова система спостереження дозволяє не лише фіксувати ситуацію на вулицях, а й встановлювати номерні знаки автомобілів, які порушують правила.

23 камери загального огляду та 4 аналітичні у місті встановлюють за кошти субвенції на соціально-економічний розвиток. Усі камери виведені у чергову частину Шепетівського районного управління поліції. Цілодобове онлайн-відеоспостереження у місті почали вести наприкінці грудня.

Як повідомили у поліції Хмельницької області, Слід зауважити, таким масштабним відеоспостереженням Шепетівка буде охоплена вперше.

Встановлені камери мають функцію приближення та розпізнавання номерних знаків, що дозволить оперативніше встановлювати і в разі потреби затримувати правопорушників,зазначають у правоохоронців.

Нагадаємо, схожа система відеоспостереження з осені працює у Нетішині. Завдяки відеокамерам правоохоронці фіксують порушення на дорогах не лише з боку автомобілістів, а й зі сторони пішоходів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook